Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Amino X

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 22,90

* Verplichte velden

€ 22,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Amino X BSN
Next level BCAA technology!


Amino X is een BCAA (vertakte keten aminozuren) product dat zijn gelijke niet kent. Amino X bevat alleen de best opneembare BCAA’s in de juiste verhouding en hoeveelheid om je lichaam in staat te stellen letterlijk uit zijn voegen te barsten! Amino X werkt anabool, antikatabool, verhoogt de insuline gevoeligheid, verbeterd het uithoudingsvermogen en gaat spiervermoeidheid tegen. Amino X is een van de meest veelzijdige producten ooit ontworpen door BSN, voor de training, tijdens de training, na de training, bij het ontbijt, Amino X kan altijd en overal gebruikt worden! Misschien wel de beste eigenschap van Amino X behalve je geweldige resultaten geven; is de waanzinnige smaak. Amino X is een product waar je echt naar uit zult kijken om te gebruiken; alle smaken zijn om van te watertanden! Ben jij er klaar voor om je training en fysiek naar andere hoogten te brengen? Wacht dan niet langer en kies voor Amino X, Next level BCAA Technology.


Amino X is het eerste en enige Effervescent BCAA product ter wereld; en dat is een verschil dat je merkt! Amino X bevat BCAA’s, een groep van drie aminozuren namelijk Leucine, IsoLeucine en Valine. De samenwerking van deze aminozuren zorgt voor een verhoogde eiwitsynthese, gaan spierafbraak tegen en zorgt voor een verhoogde insuline afgifte. Het menselijk lichaam is niet in staat zelf BCAA’s aan te maken. Naast BCAA’s bevat Amino X een zeer anabole versie van vitamine D, L-Alanine, Taurine en L-Citrulline. Amino X lost perfect op in water, smaakt heerlijk en wordt gemakkelijk door het menselijk lichaam opgenomen. Vergelijk Amino X met andere BCAA producten en je zult zelf zien welke als beste uit de bus komt!Ingrediënten:


BCAA’s (Leucine, IsoLeucine, Valine) - BCAA’s zijn een groep van drie aminozuren die de eiwitsynthese bevorderen, spierafbraak tegen gaan en de insuline afgifte kunnen verhogen.


L-Alanine -  Dit aminozuur wordt door het lichaam gebruikt om bloedsuiker om te zetten in energie. Daarnaast is het onmisbaar bij de opbouw van spiermassa en werkt het als een sterk antikatabool middel.


Taurine -  Een aminozuur dat zorgt voor een super pomp en helpt bij het transport van meer voedingsstoffen naar de spieren zodat deze meer kunnen groeien. Tevens ondersteunt Taurine een sneller herstel van de spieren.


L-Citrulline -   is een krachtige NO stimulant. De verhoging van NO (stikstof oxide) zorgt voor een geweldige pomp, direct meer uithoudingsvermogen en stelt de spieren in staat om meer voedingsstoffen uit het bloed te halen. Train langer en harder!


Cholecalciferol (Vitamine D) - Vitamine D in de vorm van Cholecalciferol is de meest anabole vitamine in ons lichaam en essentieel voor de aanmaak van testosteron en de spiergroei. Cholecalciferol is de krachtigste vorm van Vitamine D en valt absoluut niet te vergelijken met normale Vitamine D! Recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat juist Cholecalciferol een zeer sterke en effectieve testosteron booster is. Door de weinige zonuren in landen als Nederland kampen veel mensen met een ernstig vitamine D te kort.


Voor wie is Amino X geschikt?
Amino X is werkelijk geschikt voor iedereen die zijn of haar sport serieus neemt en zijn fysiek wil verbeteren, sneller wil herstellen of spierafbraak tegen wil gaan. Perfect voor zowel krachtsporters als duursporters. Amino X is volkomen veilig in gebruik voor zowel mannen als vrouwen.


Hoe te gebruiken:
Mix 1-2 scheppen met water en laat Amino X rustig oplossen dmv het “schuimen”. Drink Amino X voor, tijdens of na de training. Op niet trainingsdagen neem 1 dosering met het ontbijt om spierafbraak tegen te gaan.


Wat kost Amino X
Amino X is verkrijgbaar in verpakkingen van 345gram en heeft een adviesverkoopprijs van slechts €24,90. Iedere verpakking bevat maar liefst 30 doseringen en is dus voldoende voor maximaal enkele maanden gebruik. Amino X is verkrijgbaar is de smaken Watermelon, Rasberry, Green Apple en Fruit Punch. Allemaal zijn ze om te watertanden lekker!


Goede combinaties:
Amino X is perfect te combineren met alle andere BSN producten. Voor maximale spiermassa combineer Amino X met NO Xplode, Axis HT, Syntha 6 en True Mass.


Veel gestelde vragen:


V: Kan ik Amino X ook voor het slapen gaan gebruiken?
A: Ja zeker, het gebruik van Amino X voor het slapen gaan zorgt ervoor dat je spieren ’s nachts gevoed zijn met BCAA’s en gaat spierafbraak tegen.


V: Zitten er stoffen in Amino X die een geteste atleet niet mag gebruiken?
A: Nee, iedereen kan Amino X veilig gebruiken.


V: Kan ik Amino X het beste voor, tijdens of na mijn training nemen?
A: Het beste verdeel je de dosering zodat je een kwart tot de helft voor de training in neemt, en de rest tijdens de training.


V: Is dit product ook veilig voor vrouwen?
A: Amino X is volkomen natuurlijk en veilig in gebruik voor zowel mannen als vrouwen.


V: Kan ik Amino X aan mijn NO Xplode toevoegen?
A: Amino X is perfect te combineren met NO Xplode en lost perfect op in de combinatie.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Myo Blitz

Myo Blitz

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,90

Nectar - Syntrax

Nectar - Syntrax

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,95

Drive - Applied Nutriceuticals

Drive - Applied Nutriceuticals

Normale prijs: € 54,90

Onze prijs: € 44,90

   

Extra informatie

Fabrikant BSN