Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Amino X Plode

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 33,90

* Verplichte velden

€ 33,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Amino X-plode, de directe opname stimuleert groei en herstel van spierweefsel. Amino X-Plode is een must voor sporters die op geheel natuurlijke wijze, snel vooruitgang willen boeken.
Het helpt om je prestaties te verbeteren en stimuleert een optimale groei en herstel van je spierweefsel.

Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding, 1 ampul Amino X-plode per dag.

Bij voorkeur innemen op een lege maag of direct na het trainen met wat koolhydraten. Belangrijk: neem de inhoud van de ampul uitsluitend in op een lege maag, direct na de training of voor het slapen gaan. De inhoud van de ampul kun je mengen met water of vruchtensap, maar absoluut niet mengen met melk of melkproducten.

Voor de sporter die zijn/haar lichaam op de snelste manier van een superdosis aminozuren wil voorzien. De aminozuren in Amino X-Plode zijn zogenaamde: vrije vorm aminozuren, d.w.z. dat ze al klaar zijn om opgenomen te worden. Dit maakt de Amino X-Plode het snelste en meest effectieve supplement om je spieren mee te voeden na een training of voor het slapen gaan.

Voordelen:
- 10.000 mg Free Form Aminozuren per ampul!
- Hoge dosering Glycine, L-Arginine en L-Ornithine
- Wordt direct door het lichaam opgenomen
- Versnelt de spieropbouw
- Vergroot op natuurlijke wijze GH afgifte
- Razend snel spierherstel
- Helpt vetpercentage te verlagen

Waarin verschilt de Amino X-Plode van aminozuren in capsule- of tabletvorm?

Zoals gezegd zijn de aminozuren in de X-Plode al klaar om direct opgenomen te worden door je spieren. Op sommige momenten is een snelle opname cruciaal. Na een zware training bijvoorbeeld. Daarom kun je op dit moment beter een aminozurensupplement kiezen dat snel wordt opgenomen.

Aminozuren in capsules of tabletvorm zijn daarentegen weer gemakkelijker in gebruik. Je neemt ze eenvoudig overal mee naar toe en ze zijn snel in te nemen. Nadeel is wel dat er in een capsule of tablet niet zo veel aminozuren passen, waardoor je er dus relatief veel van moet innemen. Ook zijn sommige aminozuren tabletten erg groot en als je er dan dagelijks een stuk of tien van moet innemen kan dat je tegen gaan staan. Tenslotte is de opnamesnelheid van capsules en tabletten beduidend minder dan vloeibare aminozuren. Dit heeft te maken met het omhulsel van de capsule en de tabletcoating die eerst op moeten lossen voordat de aminozuren vrij komen. De aminozuren in tabletten komen over het algemeen het minst snel vrij omdat tabletten ook nog allerlei vulstoffen bevatten die ook nog op moeten lossen. Je zou voor aminozuren in capsules of tabletvorm kunnen kiezen als je geen mogelijkheid hebt om shakes te drinken, of als je niet van shakes houdt bijvoorbeeld. Ook zijn capsules en tabletten gemakkelijk mee te nemen op vakantie en zijn ze beter geschikt voor mensen die onderweg zijn.

Wat is het verschil tussen eiwitten en aminozuren?

Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Een eiwit kan uit honderden aminozuren bestaan die op hun beurt weer in veel verschillende patronen gerangschikt kunnen zijn. Onze spijsvertering breekt de lange eiwitmoleculen af tot kortere eiwitketens. In de lever worden deze eiwitstrengen afgebroken tot aminozuren. Deze aminozuren worden geabsorbeerd door ons lichaam en worden gebruikt om nieuwe eiwitten in het lichaam aan te maken. Simpel gezegd zijn eiwitten het huis dat is opgebouwd uit de bouwstenen die we aminozuren noemen. Maar ons lichaam kan niet zoveel met het complete huis, het kan alleen de bouwstenen verwerken. Daarom moet onze spijsvertering het huis eerst afbreken tot losse bouwstenen en deze worden vervolgens stuk voor stuk naar onze spieren vervoerd. Daar kan het huis (eiwit) weer opgebouwd worden.
Waar kan ik nu aan zien of het een goed aminozuren product is?

Omdat je lichaam niet alle nodige aminozuren zelf kan aanmaken, moeten we een bepaald aantal (acht om precies te zijn) aminozuren via onze voeding of voedingssupplementen binnen zien te krijgen. Deze acht aminozuren worden de essentiele aminozuren genoemd. Een goed product bevat dus een hoog gehalte aan deze aminozuren. Verder is de vraag naar B.C.A.A.'s (vertakte keten aminozuren) na een training erg hoog omdat de B.C.A.A.'s het belangrijkste bestanddeel van spiereiwitten zijn. Ze gaan spierafbraak na een intensieve training tegen en zijn onmisbaar voor de aanmaak van extra spiermassa. Een goed supplement bevat dus een hoog gehalte aan B.C.A.A.'s. Ook is het slim om het gehalte aan glutamine te checken. Door een zware training ontstaat er in ons lichaam namelijk een tekort aan glutamine en omdat glutamine essentieel is voor de spieropbouw is het raadzaam hoog een supplement te nemen dat rijk aan glutamine is.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Tested Agmatine

Tested Agmatine

€ 22,00
Re-con

Re-con

€ 37,90
XXL Gainer

XXL Gainer

€ 39,50
Glutamine Powder

Glutamine Powder

€ 38,90
 

Extra informatie

Fabrikant N/B