Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Animal Nitro

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 44,90

* Verplichte velden

€ 44,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Animal Nitro is het eerste en enige supplement dat de correcte hoeveelheden essentiële aminozuren bevat, gebaseerd op de proteïne waaruit onze spieren bestaan. Alleen Animal Nitro bevat dit hoogwaardige 'Human Muscle Protein Complex' (HMPC). Dit aminozurencomplex bestaat exclusief uit "vrije" aminozuren welke in hun structuur de verbindingen die de opname in het lichaam kunnen vertragen niet bevatten.

Door alleen deze vrije aminozuren te gebruiken kan Animal Nitro een zeer nauwkeurig gecontroleerde dosering aminozuren leveren die direkt gebruikt kan worden om spiergroei te realiseren. Recent onderzoek heeft getoond dat een kleine dosis van essentiële aminozuren de mogelijkheid heeft om proteïnesynthese te stimuleren, spieropbouw te bespoedigen en een positieve stikstofbalans te bewerkstelligen.

Elke zakje van Animal Nitro bevat 6 gram essentiële aminozuren en kan de proteine synthese tot 3,5 maal verhogen.

Aanbevolen dosering :

Neem 1 zakje Animal Nitro 30 minuten voor de training. Voor een nog beter resultaat neemt u 2 zakjes per dag; 1 zakje voor de training en het 2e zakje binnen 30 minuten na de training.

Let op: Indien u proteineshakes inneemt na de training wacht u hier mee tot 30 minuten na de inname van Animal Nitro. Neem Animal Nitro altijd op een nuchtere maag met je favoriete vruchten drank.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Animal M-stack - Universal  Nutrition

Animal M-stack - Universal Nutrition

€ 39,45
       

Extra informatie

Fabrikant Universal Nutrition