Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Black Burn - Stacker2

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 32,90

* Verplichte velden

€ 32,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Onderzoeksopzet van Black Burn van Stacker2 :

In totaal heeft NVE Pharmaceuticals 3 studies gewijd aan Black Burn. De eerste twee studies zijn gebruikt om de formule stapje voor stapje te optimaliseren. De derde studie is waar het uiteindelijk om draait: resultaat op de weegschaal. Wie deden er mee aan dit onderzoek? Vijftien mannen, allen fanatieke krachtsporters, in de leeftijd van 19 jaar (de jongste) tot 42 jaar (de oudste). Alle proefpersonen kwamen uit een bulkperiode en wilden met de start van het seizoen in zicht droger worden en vet verbranden. Vijf proefpersonen hebben 40 dagen Black Burn gebruikt door driemaal daags twee capsules te slikken. Dit werd gecombineerd met een normaal eetpatroon en een voor bodybuilders normaal trainingspatroon. Enkel suppletie van maximaal 100 gram proteïne (door middel van 100% Whey shakes) werd toegestaan. Het tweede deel van de groep had een zelfde voedingspatroon en trainingspatroon, maar nam een fatburner van een ander merk. Het derde deel gebruikte geen vetverbrander. Het onderzoek werd begeleid door een team bestaande uit twee artsen, een diëtist en een personal trainer.

Wat is het verschil met andere vetverbranders:

Zoals eerder gezegd ligt de kracht van een effectieve vetverbrander in de kwaliteit van de extracten en het maken van een samenstlling waarin de verhouding tussen ingredienten optimaal is. NVE Pharmaceuticals, de Amerikaanse fabrikant van STACKER-2, heeft in ruim tien jaar een ongekende 'know how' opgebouwd en past deze toe in de formule van Black Burn. Als voorbeeld nemen we een relatief eenvoudig ingredient als cafeïne. Door 150 mg cafeïne zesmaal daags te slikken, kun je de vetverbranding met 30% verhogen. Maar vul je dit aan met 300 mg EGCG (uit groene thee) en een fractie aan vitamine B12, dan geef je de vetverbranding een extra push en wordt er 45% effectiever en sneller vet verbrand. Om te illusteren wat dit concreet betekent moet je denken aan een extra vetverbranding van 240 kcal per dag, oftwel een extra kilo vetverlies per maand. Let op: dit is puur een extra vetverbranding door ingredienten op de juiste manier te gebruiken. Het vetverlies per maand kan met Black Burn richting de 8 kg gaan.

Gebruik:

Neem voor iedere hoofdmaaltijd 2 capsules Black Burn, dus 2 voor het ontbijt, 2 voor de lunch en 2 voor het avondeten.
Neem maximaal 6 capsules Black Burn per dag.

Waarschuwing: Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeïne. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden!

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Hydro Builder - Optimum

Hydro Builder - Optimum

€ 44,90
       

Extra informatie

Fabrikant Stacker2