Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Lipo6 - Nutrex

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: Niet in voorraad

Normale prijs: € 36,90

Onze prijs: € 32,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Lipo-6 is drie jaar achtereen verkozen tot beste fatburner in de USA!

Lipo-6 van Nutrex is de eerste en enige vetverbrander die zeer krachtige vloeibare capsules gebruikt voor superieure opname en onovertroffen resultaten.

Nooit eerder heeft een vetverbrandende formule een dergelijk geavanceerde methode gebruikt voor het transport van krachtige vetverbrandende stoffen op snelle, effectieve en veilige wijze.

Wij garanderen, dat u met Lipo-6 Liquid Capsules, een vele malen groter resultaat zult boeken dan met welke andere vetverbrander dan ook op de markt van vandaag!

Lipo-6 Behandelt op Effectieve Wijze De Vrouwelijke Probleemgebieden:

Lipo-6 Liquid Capsules zijn op wetenschappelijke wijze ontwikkeld voor gebruik door vrouwen, die moeite hebben met het verliezen van vet rondom de billen, benen en buik.
Door haar specifieke locale werking op receptoren, doet Lipo-6 haar werk, op plaatsen waar andere vetverbranders niet eens in de buurt komen.

Lipo-6 is ook de beste keuze voor mannen die een droger gespierder lichaam willen:

De zeer geavanceerde formule in de vloeibare capsules van Lipo-6 zorgt voor een sterk, algeheel vetverbrandend effect bij mannen.
Deze unieke eigenschap verbeterd in rap tempo de spierdefinitie en zorgt voor een slankere taille, terwijl de zwembandjes en onderrug tevens worden aangepakt. Mannen zullen Lipo-6 duidelijk superieur vinden in vergelijking met 'gewone' vetverbrandende producten.

Nieuwe Vloeibare Capsules Assisteren in Versneld Vetverlies!

Lipo-6 van Nutrex is de eerste en enige vetverbrander die zeer krachtige vloeibare capsules gebruikt voor superieure opname en onovertroffen resultaten. Nooit eerder heeft een vetverbrandende formule een dergelijk geavanceerde methode gebruikt voor het transport van krachtige vetverbrandende stoffen op snelle, effectieve en veilige wijze.

Wij garanderen, dat je met Lipo-6 Liquid Capsules, een vele malen groter resultaat zult boeken dan met welke andere vetverbrander dan ook op de markt van vandaag!
Lipo-6 behandelt op effectieve wijze de vrouwelijke probleemgebieden:

Lipo-6 Liquid Capsules zijn op wetenschappelijke wijze ontwikkeld voor gebruik door vrouwen, die moeite hebben met het verliezen van vet rondom de billen, benen en buik. Door haar specifieke locale werking op receptoren, doet Lipo-6 haar werk, op plaatsen waar andere vetverbranders niet eens in de buurt komen.
Lipo-6 is de beste keuze voor mannen die een droger gespierder lichaam willen:

De zeer geavanceerde formule in de vloeibare capsules van Lipo-6 zorgt voor een sterk, algeheel en locaal vetverbrandend effect in mannen. Deze unieke eigenschap verbeterd in rap tempo de spierdefinitie en zorgt voor een slankere taille, terwijl de zwembandjes en onderrug tevens worden aangepakt. Mannen zullen Lipo-6 duidelijk superieur vinden in vergelijking met gewone vetverbrandende producten.
Aanbevolen gebruik:

Voor Vetverlies: neem 30 minuten voor het ontbijt of workout 2 liqui-caps. Neem in de namiddag wederom 2 liqui-caps.

Voor Extreem Vetverlies: neem 3 maal daags 30 minuten voor een maaltijd 2 liqui-caps.

Voor Meer Energie: neem 2 liqui-caps 30 minuten voor uw workout.

Neem niet meer dan 6 liqui-caps per dag.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Blox

Blox

€ 44,50
Animal M-stack - Universal  Nutrition

Animal M-stack - Universal Nutrition

€ 39,45
     

Extra informatie

Fabrikant Nutrex