Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving


Stimulant X werkt niet als elk ander product. Het werkt vanaf de eerste dosering, snel en lang. Daarna zul je geen opgebrand gevoel hebben. Dus niet de gebruikelijke “crash and burn”. Gewoon zeer veel energie en een zeer positief gevoel. Dat is Stimulant X. Ben jij er klaar voor!?

De voordelen van Stimulant X:  • Verhoging stofwisseling (vetverbranding)

  • Meer uithoudingsvermogen

  • Waanzinnig veel energie

  • Betere concentratie

  • 10 uur lang energie

  • Versneld afvallen

  • Minder eetlust

  • Positief gevoel


Wat zijn de ingrediënten Stimulant X?

Aneurin DBE
– een zeer speciale variant van Vitamine B1. Deze speciale variant wordt extreem goed opgenomen door het lichaam, waardoor hij snel en zeer effectief werkzaam is. Aneurin heeft ook een zeer positief effect op diverse hersenen functies. Het stimuleert geheugen, alertheid, waakzaamheid en reactiesnelheid.

Gerst extract – Dit krachtige extract geeft een langdurig verzadigd gevoel. Dat maakt het makkelijker om zoetigheid te laten staan en te diëten zonder honger gevoel.

Pausinystalia Bark (gestandaardiseerd voor Aphrodine) – Dit extract geeft een zeer ‘helder’ gevoel en heeft een positieve werking op geheugen en waakzaamheid.

Geranium Olie – Een extreem krachtige energie stimulans. Geranium Olie bevat enkele stoffen die gedurende 10 uur lang energie geven en een weldadig gevoel. Daarnaast remt het de eetlust en verhoogt het de stofwisseling.

Guarana Extract – gestandaardiseerd voor Cafeïne. Cafeïne geeft een energiek gevoel.

Kleine Maagdenpalm – bevat diverse stoffen die een zeer actieve werking op diverse hersenfuncties hebben. Zo leveren ze een positieve bijdrage aan geheugen, concentratie, doorbloeding en ATP (energie) productie.

Hoe werkt Stimulant X?

Simulant X werkt vanaf de eerste dosering. Het geeft 30-45 minuten na inname een zeer geconcentreerd energiek gevoel. De zin om ‘actief’ te zijn zal flink toenemen en de zin om te eten afnemen. Daarnaast stimuleert Stimulant X diverse hersenfuncties, waardoor gebruikers een zeer euforisch gevoel krijgen terwijl ze zeer helder en geconcentreerd worden.

Stimulant X is een perfect afslank product omdat het zeer veel energie geeft. Wij veel energie heeft, is actiever en verbrandt dus meer vet terwijl men minder zin aan eten heeft. Met Stimulant X wordt afvallen dus eenvoudiger.


Aanbevolen gebruik:

Neem de eerste keer dat Stimulant X gebruikt wordt, 1 capsule om te wennen aan het effect. Nadien men sterkere resultaten wenst kan deze dosering verhoogd naar 4 capsules per keer. Verhoog deze dosering langzaam om rustig te wennen aan de effecten van Stimulant X. Desgewenst kan de dosering ook gehalveerd worden en 2 maal daags genomen worden.

Waarschuwing:

Vanwege de extreem krachtige werking van Stimulant X wordt gebruik door iedereen met een medische aandoeningen of zwangere vrouwen ten zeerste afgeraden om Stimulant X te gebruiken.
Stimulant X is een extreem krachtig product en dient daarom verantwoordelijk gebruikt te worden.

Veel gestelde vragen

V)
Bevat Stimulant X Efedrine?
A) Nee, ook al lijkt de werking op elkaar bevat Stimulant X geen Efedrine of Yohimbe.

V) Hoe lang mag ik Stimulant X achter elkaar blijven gebruiken?
A) Wij raden maximaal 2 maanden aan. Daarna moet men minimaal 1 maand geen stimulerende afslank producten nemen.


Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Myo Blitz

Myo Blitz

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,90

Nectar - Syntrax

Nectar - Syntrax

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,95

     

Extra informatie

Fabrikant Anabolic Xtreme