Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Ressurect-PM

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 39,90

* Verplichte velden

€ 39,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Resurrect-P.M. bevat een unieke combinatie van ingrediënten die er voor zorgen dat jouw slaap de tijd is dat je maximaal aan het groeien bent! Resurrect-P.M. is uniek in zijn soort en zal jou helpen om je droom fysiek te verwezenlijken terwijl je droomt. Ben jij klaar om je fysiek naar nieuwe hoogtes te brengen? Wil jij je lichaam elke nacht de mogelijkheid geven om maximaal te groeien? Kies voor Resurrect-P.M. en laat je spiermassa groeien als nooit tevoren!

“Ik slaap als een baby en groei als kool!”- Ronnie Coleman

Voordelen van Resurrect-PM:
- Geef je lichaam de rust die het nodig heeft om extreme spiermassa aan te zetten
- Herstel sneller en beter van zware trainingen
- Ontzettend diepe en lange R.E.M slaap
- Optimale groeihormoonstimulatie
- Optimale testosteronwaarden
- Maximaliseer droge spiergroei
- Geconcentreerde formule
- Uitgerust wakker worden
- Groeien terwijl je slaapt
- 0 gram suikerResurrect PM bevat de volgende ingrediënten voor optimale resultaten:

R.E.M Massa & GH Optimizer Mix:

GABA: dit unieke aminozuur is aanwezig in Resurrect-PM in een extreem krachtige en unieke vorm. Dit Gaba-extract heeft een bewezen werking op de groeihormoonspiegel. Enkele minuten na inname zul je voelen dat je groeihormoonspiegel stijgt doordat je je slaperig begint te voelen. Zodra je in slaap valt zorgt dit extract voor een zeer diepe R.E.M.-slaap waardoor je hormoonspiegels optimaal gestimuleerd worden.

L-Arginine: dit aminozuur verhoogt de productie van stikstof oxide (NO) voor een optimale doorbloeding van de spieren. Deze doorbloeding pompt de andere stoffen van Resurrect-PM rechtstreeks in de spieren voor een nog betere werking. Daarnaast kan l-arginine de groeihormoonspiegel op natuurlijke manier laten stijgen wanneer het voor het slapen gaan ingenomen wordt.

Mucuna Pruriens: dit planten extract wordt al duizenden jaren in India gebruikt. Mucuna bevat letterlijk tientallen actieve stoffen. Helaas zijn slechts enkele van deze stoffen echt werkzaam. Resurrect-PM bevat juist die stoffen die echt werkzaam zijn; en dat voel je! Het unieke aan dit extract is dat het perfect door het lichaam op genomen wordt en dus maximaal werkzaam is. Dit extract stimuleert niet alleen een dramatische toename, maar maximaliseert de werking van de al aanwezige GH. Er wordt dus niets verstoord in het lichaam. Hierdoor zijn er ook geen negatieve bijwerkingen. Enkele minuten na inname wordt je meer ontspannen; een duidelijk teken dat het unieke mucuna extract aan het werk is!

L-Ornithine: dit aminozuur lijkt qua werking erg op l-arginine. De combinatie versterkt elkaars werking.

L-Phenylalanine: dit aminozuur is belangrijk voor de opname van eiwit in onze spieren en nauw betrokken bij diverse processen in onze hersenen

L-Theanine: dit aminozuur geeft een natuurlijk ontspannen gevoel.

ZMA: de unieke combinatie van zink, magnesium en vitamine B-6 is wereldwijd gepatenteerd en bekend om haar geweldige resultaten. Deze klinische bewezen combinatie zorgt voor een stijging van diverse lichaamshormonen voor sneller herstel en spiergroei.

Vitamine C: misschien wel de bekendste vitamine. Vitamine C heeft een bewezen werking op het herstelvermogen.

Vitamine E (Alfa Tocopherol Acetaat): deze vitamine draagt bij aan het herstelvermogen en groei van spieren.

LMT (Droge Spiermassa) Recovery Mix:

Creatine Gluconaat: creatine gekoppeld aan een suiker, waardoor de opname wordt versneld en verbeterd.

HICA: dit geweldige ingrediënt is een metaboliet van het aminozuur leucine. Van HICA is bewezen dat het een extreem krachtige natuurlijke spieropbouwer is. HICA geeft een signaal af aan je spieren om spiermassa op te bouwen. HICA doet dit volkomen natuurlijk en veilig, maar uiterst effectief. HICA is een extreem krachtig en exclusief ingrediënt. HICA werkt en werkt snel. Je zult razendsnel herstellen van iedere training terwijl je steeds meer spiermassa opbouwt!Voor wie is Resurrect PM geschikt?

Resurrect-PM.is geschikt voor alle serieuze zwaar trainende atleten, zowel voor mannen als voor vrouwen. Resurrect-PM geeft de gebruiker een zeer diepe en R.E.M. slaap waardoor deze sneller hersteld van een zware training en spieren maximaal kunnen groeien.

Gebruik:

Resurrect-PM is een ontzettend sterk en effectief product. Neem 1 schepje en mix dit met 200ml-300ml water. Neem Resurrect-PM 30 minuten voor het slapengaan. Resurrect-PM moet genomen worden op een lege maag. Neem je nachtproteïne of maaltijd dus 1 uur voordat je Resurrect-PM neemt. Het gebruik van Resurrect-PM in combinatie met voedsel (koolhydraten) zal zorgen voor een verminderde werking. Gebruik Resurrect-PM 5 dagen achterelkaar gevolgd door 2 dagen rust. Gebruik nooit meer dan 1 schepje Resurrect-PM per keer.

“Ik groei niet op de sportschool; ik groei als ik slaap. Met Resurrect-PM slaap ik dieper en beter en groei dus harder!” – Ronnie Coleman

Sensacool™ Smaak

Veel producten beweren vaak een “overheerlijke smaak” te bevatten. Na één slok weet je al dat van die bewering helemaal niets klopt. Ronnie wilde een product waar je niet alleen naar uit kijkt om het te drinken keer op keer, het moest ook verfrissend zijn omdat Ronnie gek op kauwgom is! Daarom werd de smaak van Myo-Blitz ontwikkeld in samenwerking met ‘s werelds grootste kauwgom fabrikant. Myo-Blitz bevat de unieke smaaktechnologie SensaCool™. Deze unieke smaaktechnologie geeft je na het drinken van Myo-Blitz een heerlijk verfrissend gevoel waardoor Myo-Blitz een werkelijk unieke smaak heeft die op geen enkel ander product lijkt!

Combinaties:

Voor extreme spiergroei combineer je Resurrect-PM uiteraard met Myo-Blitz. Myo-Blitz zal er voor zorgen dat je ongekend zwaar en lang zult kunnen trainen waarna je met Resurrect-PM optimaal kunt herstellen en groeien.

Uiteraard kan Resurrect-PM perfect met andere supplementen van Ronnie Coleman Signature Series gebruikt worden. Creatine, eiwitten, BCAA’s, Essential Amino Stack, Tribulus, Beta Alanine etc, bijna ieder product kan perfect met Resurrect-PM gecombineerd worden.

Veel gestelde vragen

V) Bevat Resurrect-PM doping?
A) Nee, Resurrect-PM is een volledig natuurlijk en veilig product. Resurrect-P is echter wel een zeer effectief en krachtig product en dus is het essentieel dat men niet van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid afwijkt.

V) Wat heeft Resurrect-PM met spiergroei te maken?
A) Alles! Je groeit namelijk als je slaapt; niet in de sportschool. Tijdens je slaap maak je allerlei homomen aan en bouwt je lichaam spiermassa op.

V) Wordt ik niet slaperig wakker?
A) Juist het tegenovergestelde! Resurrect-PM zorgt voor een diepe slaap waar je uitgerust van wakker wordt. Fris, herstelt en wellicht een tikkeltje gespierder en droger!

V) Kan ik Resurrect-PM ook overdag gebruiken?
A) Resurrect-PM dient alleen gebruikt te worden voor het slapengaan, slaap je overdag dan is dat geen probleem, slaap je in de avond/nacht dan dien je Resurrect-P.M. niet overdag te gebruiken. Resurrect-P.M. geeft je een ontzettend diepe R.E.M. slaap en maakt je dus erg moe, gebruik van Resurrect-P.M. ver voordat je gaat slapen kan lijden tot gevaarlijke situaties.

V) Ik heb totaal geen slaapproblemen, is dit wel een geschikt product voor mij?
A) Resurrect-PM is niet ontwikkeld om mensen met slaapproblemen te helpen (al zou dit product zeer geschikt zijn) maar om serieuze hard trainende atleten van een maximale rust te voorzien. Resurrect-P.M. geeft je een ongekend diepe R.E.M. slaap die er voor zal zorgen dat je sneller hersteld en je spieren maximaal laat groeien.

V) Is dit product alleen geschikt voor krachtsporters?
A) Nee, Resurrect-PM is geschikt voor alle serieuze en hard trainende atleten die maximaal moeten rusten om op de top van hun kunnen te presteren.

V) Ik heb slaapproblemen, helpt dit product mij om beter in slaap te komen?
A) Ja, Resurrect-PM zal je helpen om sneller in slaap te vallen en zal er voor zorgen dat je veel dieper en beter slaapt.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Lipo-6 Black - Nutrex

Lipo-6 Black - Nutrex

€ 34,90
       

Extra informatie

Fabrikant N/B