Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Assault XT - Musclepharm

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,90

Onze prijs: € 18,99

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Superieure ingredienten en resultaat:

CarnoSyn® Beta-Alanine - zorgt ervoor dat je door kunt blijven gaan en je elk laatste setje tot en met de laatste herhaling perfect af kan maken. Beta-Alanine geeft je meer kracht, meer spieruithoudingsvermogen en meer spiergroei. Carnosyn Beta Alanine is de hoogste kwaliteit verkrijgbaar.

Hawthorne Berry and Beet Root - de natuurlijke manier om direct je NO te verhogen! Pomps, uithouding, spierenergie en spiergroei, Beet Root versterkt het direct en natuurlijk. Beet Root bevat een zeer hoog gehalte aan natuurlijk voorkomend nitrate. Nitrate wordt in je lichaam via slechts 1 tussenstap omgezet in puur Stikstofmonoxide (N.O.!) Beet Root nitraten verhogen Nitric Oxide via een totaal andere weg als Arginine en citrulline. De pomp en het spieropbouwende effect zal hierdoor veel sterker zijn dan met andere producten.
Het hoge Nitrate gehalte in Beet root heeft ook het voordeel dat je minder ATP (spierenergie) verbruikt tijdens inspanning.

Creatine Nitrate - het verschil tussen Creatine Nitrate en anders Creatines is dat direct werkt en veel sterker is.Creatine Nitraat geeft je niet alleen extreme kracht, door de koppeling van creatine aan nitrate geeft het je ook maximale spierpomps. De pomps die je voelt en ziet zijn belangrijk de voor prestatie, herstel en groei.
Creatine Nitrate overspoelt je hongerige spieren bijna letterlijk met waardevolle creatine, voedingsstoffen en zuurstof voor kracht, pomps en groei.
Wat maakt dat Creatine Nitrate zo sterkt werkt? Als hierboven reeds aangegeven werkt Creatine Nitrate heel anders als standaard gebruikte creatines. Nitrate wordt in je lichaam via slechts 1 tussenstap omgezet in puur Stikstofmonoxide oftewel Nitric Oxide (Nitrate - Nitrite - NO) Pomps, kracht en groei worden met Creatine Nitraat vrijwel direct en natuurlijk versterkt. Het maximaal spieropbouwende effect van creatine en nitrate!

Arginine Nitrate - massieve " Muscle Growth" Pumps. De sterkste en best opneembare vorm van Arginine. Arginine is een precursor van NO, een eenvoudige verbinding die vetverlies en spiergroei in de hand werkt, maar ook het immuunsysteem doeltreffender maakt. NO (Nitric Oxide) heeft een enorm positieve invloed op prestaties en spiergroei. In studies zijn er zeer sterke aanwijzingen dat Arginine Nitrate de aanmaak van spierweefsel sterk verhoogt.

BCAA Nitrate - bcaa's zijn de belangrijkste aminozuren voor je spieren. De aminozuren helpen direct herstellen, al tijdens de training en spieren op te bouwen. BCAA Nitrate werkt door de binding aan nitrate nog sneller en sterker.

Glycine - speelt een belangrijke rol in het formeren van eiwitpeptides, spierglycogeen en ATP spierenergie.

D-ribose - met Ribose kun je harder en zwaarder trainen. Ribose en Glycine spelen samen een belangrijke rol in de aTP productie.

Cinnulin PF - helpt je meer voedingsstoffen op te nemen in je spieren! Kaneelextract laadt spieren letterlijk vol met groei/voedingsstoffen voor prestaties en groei.

PURENERGY™ - energie en focus die tot wel 8 maal langer aanhoudt en intensiever. Zonder de gevreesde "crash". Het door patent beschermde PURENERGY™ combineert de effecten van caffeine en pTeroPure pterostilbene. PURENERGY™ creert zo een meer veilige en effectieve weg naar krachtige energie en focus.

Potassium, Phosphate, Magnesium and Sodium - deze electolyten handhaven en herstellen de juiste vochtbalans in de spieren.

Coconut water- een superfood uit de natuur. Coconut water bevat een complete balans aan electrolyten.

Glutamine - is het aminozuur wat je lichaam het snelst tekort komt als je intensief sport. Hoe meer L-Glutamine aanwezig is hoe beter je lichaam kan inspelen op de vergrote behoefte bij training en hoe beter je lichaam kan zorgen voor spierherstel en spieropbouw.

Taurine - is nodig voor vitale functies van het menselijk lichaam. Deze stof heeft een ontgiftende werking doordat het schadelijke stoffen bindt en er zo voor zorgt dat deze stoffen sneller het lichaam verlaten.

Assault is nu de absolute pre-workout hit in Amerika en heeft recentelijk een prestigeuze prijs ontvangen voor nieuw supplement van het jaar! Zo'n prijs win je niet zomaar.

Aanbevolen gebruik Assault:
Mix per dosering 1/2 - 1 scoop met 200ml water. Neem Assualt 20-30 minuten voor de training.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Creakong - Mutant

Creakong - Mutant

€ 14,90
Rehab - Mutant

Rehab - Mutant

€ 34,90
Mutant Test - Mutant

Mutant Test - Mutant

€ 36,95
   

Extra informatie

Fabrikant Mutant (PVL)