Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Green Bulge

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

Only 1 left

Normale prijs: € 21,95

Onze prijs: € 15,00

* Verplichte velden

Normale prijs: € 21,95

Onze prijs: € 15,00

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Ingredienten

Magnesium Creatine Chelaat Deze stof speciale en gepatenteerde vorm van creatine heeft in studies laten zien de spierkracht al binnen twee weken enorm te verhogen. Het is ook een vorm dat vocht van buiten de spiercel de spiercel in trekt. Hierdoor ontstaat er een betere proteine synthese (spieropbouw) en zichtbaar vollere spieren. Door creatine aan Magnesium te 'koppelen' werkt creatine 'beter' in je spieren. Met andere woorden, je spiercontracties worden krachtiger (je wordt dus sterker).

Creatine Ethyl Ester hcl creatine monohydraat gekoppeld aan een ester. Voor de meeste geen onbekende meer. De ester zorgt ervoor dat de creatine veel beter wordt opgenomen. Hierdoor ontstaat een veel beter werking en kent het niet meer de bekende creatine bijwerkingen.

Betaine Anhydro eigenlijk in een zin te noemen met Glycocyamine! Glycocyamine is een ingredient dat er voor zorgt dat eigenlijk iedereen de voordelen van creatine ervaren. Het zorgt er namelijk voor dat het lichaam meer creatine produceert! En om dat helemaal in goede banen te leiden is er Betaine nodig. Niet alleen zorgt deze combinatie er voor dat IEDEREEN goede resultaten behaalt, het zorgt er ook voor dat deze creatine resultaten met factor 1,5 naar super resultaten gebracht worden

Taurine Ethyl Ester di-hcl Zorgt voor een super pomp en helpt bij het transport van meer voedingsstoffen naar de spieren, zodat deze meer kunnen groeien. Tevens ondersteunt Taurine een sneller herstel van de spieren. Green Bulge bevat Taurine Ethyl Ester in plaats van gewone Taurine. Net als bij creatine is de ester vorm vele malen sterker, een verschil dat je merkt!

Arginine Ethyl Ester di-hcl L-Arginine, de stikstof (NO) koning. Het zorgt voor super pomps, een sneller herstel en voor een hogere stikstofretentie (=meer spiergroei!). De Arginine ester in Green Bulge verhoogt NO spiegels naar een niveau waar gewone Arginine niet aan kan tippen

Glycocyamine De werking is al bij Betaine beschreven, maar het is een tweede keer meer dan waar. Glycocyamine verhoogt dus de lichaamseigen productie van creatine. LET OP! Glycocyamine is Betaine nodig om optimaal te kunnen werken. Een goede creatine formule heeft dus beide of geen 1. Indien een formule alleen Betaine of alleen Glycocyamine heeft werkt het niet optimaal en kan het zelfs slecht zijn voor je!

K-r-ALA vergeet gewone Alfa Liponzuur! Neem dus de voordelen van Alfa Liponzuur en vermenigvuldig die met 7, dan heb je R-ALA! R-ALA pompt alle voedingsstoffen de spiercellen in, zorgt ervoor dat energie wordt gebruikt voor spieropbouw (en dus niet voor het verrijken van vetreserves) en het voorkomt schade aan de spiercellen door zijn werkelijk ongeevenaarde antioxidante eigenschappen! Deze zelfde antioxidante eigenschappen vernietigen de vrije radicalen die vrijkomen bij het verhogen van de NO productie in het lichaam.

4-Hydroxyisoleucine (20%) Hydroxy Isoleucine heeft een sterke invloed op de insuline gevoeligheid waardoor de andere ingredienten beter worden opgenomen. Daarnaast heeft het een sterke antioxidante werking.
Gebruik

Neem 1 maal daags 5 capsules. Neem deze dosering op trainingsdagen 45-60 minuten voor de training. Neem als je lichaamsgewicht meer dan 100kg bedraagt 7 capsules. Op niet trainingsdagen neem je de capsules verspreid over de dag.
Veel gestelde vragen

V) Wat is het verschil tussen Green Bulge en andere Creatine Ester producten?
A) Voornamelijk de prijs. Green Bulge is een perfect product voor iedereen die goede resultaten wilt, maar niet teveel wil betalen. Heb je meer te besteden, kun je beter een product als NOZ etc .nemen!

V) Waarom heeft Green Bulge geen suikers of transportsysteem?
A) Green Bulge heeft geen suikers nodig om de creatine in je spieren te krijgen. Doordat Green Bulge Creatine Ester bevat wordt de creatine al optimaal opgenomen. Green Bulge heeft wel K-R-Alfa Liponzuur en 4-hydroxyisoleucine als transportsysteem door een optimale insuline afgifte.

V) Is Green Bulge (Creatine) veilig in gebruik?
A) Alle creatine producten zijn 200% veilig in gebruik. Creatine is het meest onderzochte supplement ter wereld. De werking en veiligheid zijn aangetoond in letterlijk honderden lange termijn studies. Creatine wordt zelfs gebruik bij het bestrijden en verminderen van allerlei chronische spierziekten. Zelfs AIDS of MS patienten hebben veel baat bij creatine!

V) Hoe lang mag ik Green Bulge gebruiken?
A) Wij adviseren om Green Bulge bij dagelijks gebruik niet langer dan 8-12 weken te gebruiken. Bij langer gebruik zal de werking minder worden. Schadelijk is dit niet! Indien Green Bulge alleen na de training en alleen op trainingsdagen genomen wordt mag Green Bulge het hele jaar door genomen worden.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Myo Blitz

Myo Blitz

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,90

Amino X

Amino X

€ 22,90
     

Extra informatie

Fabrikant Controlled labs