Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Myo Blitz

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,90

OF

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Ingredienten in Myo-blitz;


Myo-Blitz bevat verschillende mixen van ingrediënten die zich juist richten op die ‘processen’ in het lichaam die de prestaties verhogen en spiergroei optimaliseren:


3X-Pansion & Recovery Matrix Mix

Creatine Monohydraat: ATP is voor krachtsporters de belangrijkste brandstof. Het zorgt er namelijk voor dat onze spieren meer brandstof hebben voor korte krachtexplosies. Daarnaast zorgt ATP voor meer vocht in de spieren wat tevens voor een snellere kracht en spiermassa opbouw zorgt. ATP wordt voornamelijk aangevuld door Creatine.

Creatine Gluconaat: Creatine gekoppeld aan een suiker, waardoor de opname wordt versneld en verbeterd.

L-Citrulline: dit aminozuur is een zeer krachtige NO (stikstof oxide) booster. Stikstof oxide kan veel meer doen dan een goede pomp geven. De vergrote bloedtoevoer naar de spieren zorgt voor meer zuurstof in de spieren, een grotere toevoer van voedingstoffen en een snellere afbraak van melkzuur en andere prestatie verlagende stoffen. L-Citrulline heeft daarnaast een veel sterkere wetenschappelijk bewezen werking dan Arginine. De pomp is beter, duurt langer en zorgt voor meer spieropbouw!

HICA: dit geweldige ingrediënt is een metaboliet van het aminozuur Leucine. Van HICA is bewezen dat het een extreem krachtige natuurlijke spieropbouwer is. HICA geeft een signaal af aan je spieren om spiermassa op te bouwen. HICA doet dit volkomen natuurlijk en veilig, maar uiterst effectief. HICA is een extreem krachtig en exclusief ingrediënt. HICA werkt en werkt snel. Je zult razendsnel herstellen van iedere training terwijl je steeds meer spiermassa opbouwt!

Astragin™: Dit gepatenteerde ingrediënt heeft een klinisch bewezen werking op alles dat je gebruikt. Astragin verdubbelt namelijk de werking van de overige ingrediënten van Myo-Blitz. Je zult een nog sterkere pomp hebben, nog meer kracht, meer energie, sneller herstellen en zelfs de shake en maaltijd na je training worden beter opgenomen! Hierdoor zul je dus nog sneller resultaat behalen! Astragin is een gepatenteerd Ginseng extract dat in specifieke hoeveelheden extreem krachtig is en direct werkt!


3X-Treme Energy Shock

Adrenaline is het sterkste energie gevende hormoon van het lichaam. Door een kleine Adrenaline afgifte wordt het lichaam gestimuleerd om alerter en geconcentreerder te zijn. Met andere worden, meer energie, kracht en alertheid voor optimale trainingen. Myo-Blitz kan de adrenaline afgifte optimaal stimuleren voor ongekende prestaties zonder dat je helemaal strak staat. Je gaat naar de sportschool om te trainen en groeien; niet om te gaan stappen! De stoffen die voor een optimale training zorgen zijn:

L-Phenylalanine – Deze specifieke vorm van het aminozuur Alanine geeft een ongekende focus en “drive”. Positieve agressie wordt gestimuleerd waardoor je kunt trainen als een beest.

Taurine: een aminozuur dat zorgt voor een super pomp en helpt bij het transport van meer voedingsstoffen naar de spieren zodat deze meer kunnen groeien. Tevens ondersteunt Taurine een sneller herstel van de spieren. Taurine versterkt en vergroot de werking van Creatine. 

L-Tyrosine: dit aminozuur helpt overtraining te voorkomen door geestelijke en lichamelijke vermoeidheid uit te stellen, het verhoogt de alertheid, verhoogt concentratie en het gevoel van welzijn.

Glucuronolactone: een natuurlijk metaboliet van glucose die de opbouw van glycogeen regelt. Doordat Glucuronolactone de leverfunctie kan verbeteren, glycogeenvoorraden kan beschermen en kan aanvullen, verbetert het prestatievermogen en herstel. Glucuronolactone staat ook bekend als een stimulant die directe energie kan leveren, reactie en concentratievermogen kan verbeteren. Glucuronolactone geeft energie voor korte en langdurige inspanningen.

Cafeïne Anhydrous: een speciale vorm van Cafeïne die beter opgenomen wordt.

Citrus Aurantium: Deze citrusvrucht bevat concentraties Synephrine. Synephrine geeft direct veel energie en focus.

Schizandra: Dit kruidenextract geeft naast een goede focus en energie ook een extreem euforisch gevoel. Het regelt namelijk diverse prikkels in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor optimale prestaties. Dankzij Schizandra kun je dus harder en langer trainen terwijl je een super gevoel hebt. Je kunt met Schizandra je grenzen gaan verleggen.


Vitaminen Mix: Tijdens de training verbruiken spieren diverse vitamines. Door op tijd deze vitamines aan te vullen kunnen spieren optimaal werken en wordt spergroei geoptimaliseerd. Daarnaast zorgen vitamines voor optimale opname van belangrijke voedingstoffen. Myo-Blitz bevat optimale doseringen van de belangrijke B vitamines in de juiste verhoudingen. B Vitamines zijn onmisbaar voor spieropbouw.

“Myo-Blitz bevat alles dat ik nodig ben om te groeien en presteren. Geen onzin, maar 100% hardcore body building”Ronnie Coleman


Combinaties
De meest ideale combinatie met Myo-Blitz is Resurrect-PM. Beide producten zijn voor elkaar ontwikkeld en verdubbelen elkaars werking. Deze combinatie laat je groeien en herstellen als nooit tevoren. Optimaal trainen en presteren dankzij Myo-Blitz en herstellen en dus groeien met Resurrect-PM.

Uiteraard kan Myo-Blitz perfect met andere supplementen van Ronnie Coleman Signature Series gebruikt worden zolang ze maar geen energie geven! Creatine, Eiwitten BCAA’s, Tribulus, Beta Alanine etc, bijna ieder product kan perfect met Myo-Blitz gecombineerd worden.


Veel gestelde vragen


V) Bevat Myo-Blitz verboden stoffen?
A) Myo-Blitz bevat geen verboden stoffen en geen stoffen die op een dopinglijst staan. Vraag altijd bij je eigen bond naar de specifieke eisen alvorens je Myo-Blitz gebruikt.


V) Ik ben erg gevoelig voor Cafeïne, kan ik Myo-Blitz ook gebruiken?
A) Myo-Blitz is een heftig product. Het beste kun je beginnen met een halve dosering om te wennen aan het effect van Myo-Blitz.


V) Ik merk vrij weinig van andere pre-workout producten, voel ik wel iets van Myo-Blitz?
A) Niets voelen van Myo-Blitz is nagenoeg onmogelijk. Myo-Blitz is zo ontwikkeld dat het diverse energie stimulansen geeft. Als je ongevoelig bent voor Cafeïne, zal je vast en zeker iets merken van de andere ingrediënten van Myo-Blitz.


V) Waarom bevat Myo-Blitz zo weinig ingrediënten in vergelijk met product (…)?
B) Myo-Blitz bevat geen vulstoffen, minimale hoeveelheden of stoffen die geen enkele werking hebben. Myo-Blitz wil je maximale resultaten geven door alleen ingrediënten te gebruiken in de juiste doseringen; geen flauwekul dus!


V) Geeft Myo-Blitz net zoveel energie als de bekende pre-workout producten?
A) Myo-Blitz is niet het meest heftige pre-workout product te koop. Dat hoeft ook niet, want Myo-Blitz is een extreem spieropbouwend product. Compleet uit je dak gaan in sportschool heeft namelijk niets te maken met spiergroei en kan zelfs slecht zijn…

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

100% Whey gold standard - Optimum Nutrition

100% Whey gold standard - Optimum Nutrition

€ 51,90
Adam Multivitamine

Adam Multivitamine

Normale prijs: € 19,95

Onze prijs: € 17,95

     

Extra informatie

Fabrikant Ronny Coleman