Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Drive - Applied Nutriceuticals

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

Normale prijs: € 54,90

Onze prijs: € 44,90

* Verplichte velden

Normale prijs: € 54,90

Onze prijs: € 44,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Dit resulteert in:

Meer spierkracht en explosiviteit voor een optimaal atletisch prestatievermogen
Verhoogd uithoudingsvermogen en wilskracht
Meer spierdikte, permanente toename droge spiermassa
Verbeterd seksueel prestatievermogen
Meer motivatie en drive

De termen SARM en in mindere mate SERM worden steeds vaker genoemd in de fitness wereld. Het is bijna te mooi om waar te zijn, stoffen die de spieropbouw stimuleren op een dezelfde manier als anabole steroiden dat doen, maar dan zonder enige vorm van bijwerkingen!


SERM en SARM
De afkortingen staan dan ook voor Selectieve Androgene Receptor Modulators en voor Selectieve Oestrogeen (Estrogen) Receptor Modulators. Wat nader uitgelegd: onder de eerste term vallen farmaceutische stoffen die niet hormonaal zijn, maar wel op de androgene receptoren passen. Deze stoffen zullen op termijn de anabole steroiden gaan vervangen omdat ze wel de positieve opbouwende eigenschappen hebben, maar niet de aan steroiden gekoppelde bijwerkingen. Hoewel de farmaceutische stoffen nog in ontwikkeling of testfase zijn, blijken er ook plantaardige extracten te zijn die dezelfde eigenschappen zouden kunnen bezitten. Als dat inderdaad zo is, zou dat een hele sprong voorwaarts zijn in deze markt...

SERM
Oestrogeen is een vrouwelijk hormoon wat ook bij mannen aanwezig is. Het is een hormoon dat zorgt voor vetopslag en een softe look. Op het moment dat oestrogeen onderdrukt wordt, zal de spierhardheid toenemen en vetverlies vergemakkelijkt worden. Dit is nu net wat SERMs doen; ze passen op de oestrogeen receptoren zonder daarbij een oestrogene werking te hebben. Het mooie hiervan is, is dat het oestrogeen dat zich in je lichaam bevind zich hierdoor niet meer kan hechten aan deze receptoren en dus ook hier haar vetopslagbevorderende werking kan uitoefenen.

Combineer deze twee bovenstaande werkingen met een testosteron verhogende, een oestrogeen en cortisol verlagende werking en je hebt DRIVE in een notendop samengevat. Een product wat je kan helpen om in keiharde spiermassa aan te komen.

DRIVE bevat een synergetische blend van stoffen die een zeer anabolische staat in je lichaam kunnen creeren door verschillende mechanismen aan gebruiken. DRIVE kan zo gebruikt worden als stand-alone product om de ontwikkeling van spiermassa, spierkracht, snelheid en uithoudingsvermogen te stimuleren. Met de combinatie RPM kun je hier nog wat extra spiermassa, minder vetmassa en een verhoogd energieniveau aan toe voegen. De RPM-DRIVE Stack ontlokken tijdens je trainingen een positieve agressie, drive en kracht in je die je zeer waarschijnlijk nog niet eerder hebt meegemaakt!

Het eerste complex binnen DRIVE is het StAR Anaplex. Dit bestaat uit Forskolin en Icariin.

Deze twee krachtige plantaardige stoffen laten naast een SERM achtige werking ook een SARM achtige werking zien en hebben hiermee een duidelijk positieve werking op spiermassa, kracht, lichamelijke drive en seksuele prestaties. Gepubliceerd onderzoek naar icariin en forskolin ondersteunen deze veronderstellingen, hoewel sommige experts nog steeds verdeeld zijn van mening over het effect van deze twee stoffen op androgene en oestrogene receptor modulatie en het aanspreken van specifieke weefsels. Er worden momenteel meerdere studies gedaan die deze effecten verder onderzoeken, om zo wat meer licht te schijnen op de vele bruikbare werkingen van deze stoffen.

De Werkzame stoffen:

Forskolin is sinds 1980 door de wetenschap veel onderzocht, met name in het kader van gezondheid en wellness. Deze studies lieten naast een verhoogde schildklierwerking en thermogenese, ook een duidelijke anabolische werking zien. Deze werking was met name het resultaat van een verhoging van 3,5 cyclische adenosine monofosfaat (cAMP). cAMP is een cruciaal stuk van de puzzel bij het creeren van een anabolische en thermogenetische staat. Forskolin is één van de beste stoffen om drastische verhogingen van cAMP te ontlokken. Een studie (Bristow et al, 1984) liet zien dat forskolin de cAMP spiegels met 4,84 maal kon verhogen. Verhoogde cAMP spiegels activeren een enzym genaamd proteine kinase A. Dit enzym kan zich aan de androgene receptoren binden, ook in afwezigheid van andere androgenen. Foskolin heeft overduidelijk bewezen de androgene receptoren te activeren.

Maar hoe kunnen verhoogde cAMP spiegels nu zorgen voor een verhoogde testosteron spiegel?

cAMP is ook een signaal voor de zogenaamde steroidogenese; de productie van hormonen als testosteron in onder andere de geslachtsorganen. Er is een eiwit genaamd StAR dat een directe invloed heeft op de productie van deze hormonen; hoe meer StAR eiwit, hoe hoger de productie. Laat de hoeveel van dit StAR eiwit nu net te verhogen door verhoogde cAMP spiegels via het LH Hormoon. Kortom; verhoogde cAMP levels kunnen de testosteronproductie duidelijk stimuleren. Dat dit ook leidt tot meer spiermassa, blijkt wel uit de volgende studies:

Een baanbrekende studie in 2005 dat gepubliceerd is in "The Journal of Obesity Research" liet zien dat wanneer zwaarlijvige mannen 250 mg van een 10% forskolin extract namen (ruwweg de dosis in DRIVE) er sprake was van een 33% stijging van de vrije testosteron spiegel, ze gemiddeld 4,5% vet verloren en daarbij 3,5 kg aan spiermassa wonnen. Een studie uit 2001 (zie grafiek hieronder) liet gelijke resultaten zien.

Forskolin-Induced Lean Body Mass Gains (Badmaev et al. 2001)

Ook voor atleten die er voor kiezen anabolica te gebruiken is DRIVE een gewenst product. Door anabolica te nemen stopt het eigen lichaam met het produceren van testosteron. Dit komt met name door verlaagde cAMP en LH hormoon spiegels. Door deze na de kuur weer snel omhoog te brengen kan het lichaam de testosteronproductie weer veilig hervatten. Mogelijk zelfs tot waardes de hoger liggen dan van voor de cyclus.

Een studie uit 1997 die gepubliceerd is in "The Journal of Urology" liet zien dat forskolin ook kan leiden tot sterkere erecties. Daarnaast werden ook hier de notities gemaakt dat forskolin meetbare effecten had op de androgene receptoren en via deze weg ook mogelijk positieve anabolische effecten heeft.

Samengevat: DRIVE kan via Forskolin zelf de androgene receptoren activeren, het kan via cAMP en StAR eiwit de TESTOSTERON productie verhogen en heeft in meerdere menselijke onderzoeken bewezen spiermassa te kunnen verhogen en vetmassa te verminderen.

Icariin is een krachtige plantaardige stof met bewezen effecten op het anabolisme. Dit effect wordt via verschillende manier bereikt; door het verhogen van cAMP spiegels (zoals we ook bij forskolin zagen), door te voorkomen dat oestrogeen en cortisol zich binden aan hun receptoren en door prolactine spiegels te verlagen.

Niet zomaar ongegronde claims, maar net als Forskolin zijn dit bewezen werkingen!

In diverse studies heeft Icariin laten zien dat het vecht met glucocorticoiden (bijvoorbeeld het bekende spierafbrekende hormoon cortisol) om koppeling aan de receptoren. Zolang glucocorticoiden zich niet kunnen hechten aan de receptoren, kunnen ze ook hun werking niet uitoefenen. In een studie uit 2006 (Pan et al.) liet icariin inderdaad de werking door cortisol tegen te gaan door zich te binden aan de cortisol receptoren. Deze werking alleen al zorgt al voor een betere testosteron-cortisol ratio waardoor een groter anabolisme wordt gecreeerd, alsmede een verhoogde proteine synthese, verhoogde agressie en beter spiercontracties.

Laten we beginnen met een studie uit 2006 (Zhang); deze liet namelijk duidelijk zien dat Icariin als eerst een testosteronachtige werking heeft op spierweefsel en dat het de spermatogenese verhoogt. Een testosteronachtige werking... Icariin blijkt dus dezelfde spieropbouwende kwaliteiten te bezitten als testosteron, zonder dat daarbij testosteron aanwezig hoeft te zijn! Deze testosteronachtige werking blijkt ook het feit dat de spermatogenese verhoogd werd. Deze staat ook onder invloed van testosteron. Er zijn nog wel wat meningsverschillen over hoe Icariin deze werking precies heeft. Een studie uit 2005 (Pan et al.) concludeerde ook dat Icariin een sterk gevoel van welzijn stimuleerde, maar ook hier is precies onbekend hoe dit proces verloopt.

Gebruikers van DRIVE rapporteren enorme vooruitgangen in kracht, spierhardheid, libido en positieve agressie terwijl ze dit product gebruiken. Deze effecten kunnen op z'n minst deels aan de anabolisme verhogende eigenschappen van icariin worden toegeschreven. DRIVE stimuleert hogere dopamine spiegels en verlaagde prolactine spiegels, beide kunnen resulteren in een verhoogd anabolisme. Daarnaast kan Icariin ook zorgen voor verbeterde spiercontractie. Het doet dit door er voor te zorgen dat de hiervoor benodigde neurotransmitter (Ach) minder snel wordt afgebroken.

Een laatste belangrijke werking is de verhoging van de pomp via een vrij uniek mechanisme; namelijk hetzelfde mechanisme waardoor ook de bekende blauwe potentiepil haar werking verkrijgt (via het verminderen van PDE5). Laten we dit iets beter uitleggen: voor de pomp is een stofje genaamd cGMP van essentieel belang. Kortweg gezegd; zonder cGMP is er geen pomp mogelijk. Echter, het tegenovergestelde is ook waar; hoe meer cGMP, hoe sterker de pomp. PDE5 is hier een vervelend stofje dat cGMP afbreekt tot een inactieve molecuul. Als we de werking van PDE5 zouden kunnen blokkeren, zou er direct een krachtigere spiercontractie en hardere pomp mogelijk zijn. Dit is nu precies wat icariin voor ons kan doen. Dat deze werking beduidend krachtiger is dan een ingredient als arginine zal je waarschijnlijk niet verbazen. Het verklaart ook de zeer heftige en langdurige pomps waar DRIVE gebruikers het vaak over hebben.

Een studie uit 2006 (gepubliceerd in "The Journal of Sexual Medicine") heeft bewezen dat door langdurig PDE5 remmers te gebruiken (meer dan een maand) je de testosteron-oestrogeen ratio verbeteren. Dit betekent dat PDE5 remmers niet alleen een directe werking hebben, maar ook een indirecte anabolische werking.

Samengevat: DRIVE kan via icariin zelf de anabolische omgeving in het lichaam verhogen door de werking van spierafbrekend cortsisol tegen te gaan, vetopslagbevorderd oestrogeen te verminderen. Daarnaast heeft het zelf een testosteron-achtige invloed op spierweefsel en kan het de pomp via een uniek en zeer krachtig mechanisme (PDE5) vergroten en bij langdurig gebruik (langer dan een maand) de testosteron productie verhogen..

Naringin en een component daarvan Naringenin dragen ook significant bij aan de krachtige werking van DRIVE. Naringin (en Naringenin) bezitten merkwaardige anti-aromatiserende en oestrogeen remmende eigenschappen door het cytochroom P450 te verminderen. Dit cytochroom P-450-enzym is één van de belangrijkste regulerende enzymen van de oestrogeen-biosynthese in de mens. Het zorgt namelijk voor de omzetting van androstenedione in oestrogeen, maar ook van testosteron in oestrogeen. Door de testosteron-oestrogeen ratio te verbeteren, ervaren gebruikers van DRIVE een duidelijk hardmakend effect op hun fysiek. Een ander effect van naringin is het verhogen van de insuline gevoeligheid waardoor het lichaam minder insuline hoeft af te geven. Hierdoor worden suikers minder snel als vet opgeslagen. Een teveel aan insuline kan ook het effect van verhoogde cAMP spiegels afstompen. Het P450 enzym zorgt er ook voor dat actieve stoffen zoals icariin minder snel worden afgebroken waardoor deze tot zo'n 35%(!) meer effectief worden.

Samengevat: DRIVE kan via Naringin de hoeveelheid vetopslagbevorderend oestrogeen sterk verminderen en daarmee een hardere fysiek creeren. Ook versterkt Naringin de werking van andere DRIVE componenten als icariin.

Cordyceps Sinesis is een ander essentieel ingredient van DRIVE. Cordyceps is een soort paddestoel dat in de traditionele geneeskunde gebruikt werd om vruchtbaarheid te verbeteren, vermoeidheid uit te stellen en de uiterlijke veroudering tegen te gaan. Het kan ook helpen beter met stress om te gaan en het kan gebruikt worden om uithoudingsvermogen te verbeteren, anabolisme en proteine synthese te verhogen en om de algemene gezondheid te ondersteunen.

In een dubbelblinde menselijke studie bleek cordyceps tijdens interval trainingen met de fiets duidelijk de maximale zuurstof opname te vergroten, het melkzuur te verminderen en de Respiratoir Exchange Ratio (RER) te verminderen (dit laatste geeft aan dat het lichaam minder koolhydraat en meer vet als energiebron heeft gebruikt). In een studie uit 2003 met muizen bleken deze 15 minuten langer te kunnen zwemmen (75 naar 90 min) als ze cordyceps kregen. Doordat de gewichtsverandering van organen die normaal bij stress in gewicht toenemen nu in hoge mate uitbleef, wordt de suggestie gewekt dat cordyceps ook een sterke anticatabolische werking heeft. Dit is van belang omdat hoge cortisol spiegels anabolisme kunnen verstoren.

In 2005 stond in de "International Journal of Biochemical Cellular Biology" een onderzoek waaruit duidelijk bleek dat cordyceps extreme effectief was in het stimuleren van de steroiogenesis door cAMP en StAR (zie ook bij forskolin) te verhogen. Deze uitkomst is daarna nog eens in ruwweg tien studies gedupliceerd.

In meerdere dierlijke studies is gebleken dat cordyceps ook de testosteron-oestrogeen ratio kunnen verbeteren. Cordyceps bevatten namelijk polysacchariden die qua structuur enorm veel lijken op het LH hormoon. Het is daarom verondersteld dat deze polysacchariden een op het LH hormoon lijkende werking hebben en zo de testosteron productie stimuleren en hiermee het anabolisme. Dit bleek later ook uit een studie uit 2001 van "The Journal of Life Sciences" en nogmaals 2 jaar later uit een andere studie.

Ook een verhoogde insuline gevoeligheid en een antioxidante werking zijn bewezen effecten van cordyceps. In een studie (The Journal of Life Sciences, 2003) bleken een polysacchariden in cordyceps een STERKE antioxidante werking te hebben en zo het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Sommige polysacchariden hebben laten zien dat ze dratisch bloedsuikerspiegels kunnen verlagen en insuline ongevoeligheid bestrijden. Dit betekent dus dat je tijdens een dieet meer zult kunnen eten zonder daarbij je vetpercentage te verhogen.
Ook kan Cordyceps NO verhogen en de erectie versterken.

Samengevat: DRIVE kan via Cordyceps een krachtige antikatabole (spierafbraakremmende) werking hebben, het kan de maximale zuurstofopname en uithoudingsvermogen duidelijk verhogen en daarbij het energieverbruik naar de vetreserves verschuiven. Verder is van cordyceps in meerdere studies bewezen dat het de testosteronspiegel significant kan verhogen en de insuline gevoeligheid kan verbeteren en daarmee vetopslag kan verminderen.

Dodder Seed Extract is het laatste ingredient uit DRIVE. Dit extract maakt het mogelijk dat grotere hoeveelheden cAMP worden gegenereerd uit ATP. In een studie uit 2000 (door Qin in the Asian Journal of Andrology) verhoogde Dodder Seed de bloedspiegels van zowel testosterone als het LH hormoon en vergrootte het de groei van de testikels, bijballen en de hypofyse wat duidt op een anabolisch effect. In een andere studie waar Icariin werd gecombineerd met Dodder Seed bleken deze cAMP en anabolisme te verhogen, te groei van de zaadballen, bijballen en zaadblaasjes bij dieren te stimuleren. Menselijke studies lieten dezelfde positieve resultaten zien. Zo werden in een studie 50 mensen met impotentie behandeld met Dodder Seed en Icariin voor een periode van 50 dagen. Na deze 50 dagen had 38 patienten (76%) een volledig herstel en hadden 8 patienten (16%) een verbetering van 92%.

Samengevat: DRIVE kan via Dodder Seed het LH hormoon en TESTOSTERON verhogen en in combinate met Icariin daarbij ook duidelijk het anabolisme vergroten.

We kunnen wel zeggen dat deze uiterst zorgvuldig geselecteerde stoffen een ongekend krachtig synergetisch product vormen en DRIVE in één zin het meest veilige, bewezen en krachtigste anabool ter wereld maken.

Aanbevolen gebruik:

Neem 2 doseringen per dag. Neem de eerste dosering direct als je wakker wordt. Neem de tweede dosering ongeveer een uur voor je training. Neem op niet-trainingsdagen je tweede dosering ergens in de namiddag.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Myo Blitz

Myo Blitz

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,90

Nectar - Syntrax

Nectar - Syntrax

Normale prijs: € 44,90

Onze prijs: € 37,95

Stimulant X

Stimulant X

€ 34,90
   

Extra informatie

Fabrikant Applied Nutriceuticals