Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Rush Enraged - Stacker2

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 24,95

* Verplichte velden

€ 24,95

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Vorig jaar was RUSH een van de meest succesvolle pre workout introducties. Het product was door de aanwezigheid van het ingredient 1,3-dmaa supersterk. De roep om een versie van RUSH zonder dmaa werd steeds luider en met de introductie van Rush Accelerated lanceert STACKER2 deze nieuwe versie. Rush Accelerated is net zo krachtig als voorheen en verkrijgbaar in 3 topsmaken (fruit punch, tropical lemonade, sinaasappel).

Rush Accelerated zorgt voor een waanzinnige adrenalinerush en een maximale pomp. Ervaar een ongelofelijke boost die je met reguliere supplementen niet bereikt. Rush Accelerated is Stacker2’s sterkste en het meest effectieve (100% dopingvrije) pre workout supplement, welke je fysieke grenzen verlegt. Nooit trainde je zwaarder en intenser dan met Rush Accelerated.

De kenmerken van Rush Accelerated:
- Ultra concentraat sportvoeding
- Vrij van dmaa, dus ook geschikt voor wedstrijdatleten
- Meer kracht, meer adrenaline, meer pomp
- Geeft extreme energie en intense focus
- Ongeëvenaarde groei van spiervolume

Energie om te trainen!
Een succesvol pre workout product bevat een samenstelling die jou intensiever laat trainen. Een oplossing voor het probleem dat je door vermoeidheid of ongunstige tijdstippen niet het maximale uit een trainingssessie kunt halen. Je neemt Rush Accelerated omdat je iedere training je grenzen wil verleggen. Je wil een ongekende adrenalineboost ervaren, zwaardere gewichten tillen en dit hogere niveau langer volhouden. Wanneer jij je spieren wil oppompen zoals je dit ziet bij de professionele bodybuilders, dan is Rush Accelerated perfect voor jou!

Krachtige ‘ultra concentraat’ samenstelling
Rush Accelerated is een ultra concentraat. Dit houdt in dat het product geen overbodige suikers en vulmiddelen bevat, maar enkel een mix van werkzame bestanddelen. Slechts 3 mini-scoops zijn voldoende om 60-90 minuten vol te trainen. 9 gram aan krachtige ingrediënten maken het mogelijk dat je volgende training je beste ooit wordt. Rush Accelerated bevat de sterkste extracten waar STACKER2 inmiddels bekend om staat. Denk aan Arginine en Agmatine voor de pomp, Creatine voor de kracht en Beta Alanine voor de uitgestelde verzuring. Tyrosine, Taurine, Schisandra en Cafeïne zijn toegevoegd voor de focus en intensiteit. Het effect van Rush Accelerated wordt verder versterkt door een pharmaceutische extract van Phenylethylamine (PEA) gecombineerd met Carnitine.

Zonder goede pre workout bereik je tijdens een training al snel je plafond en moet je vanwege verzuring de sets beëindigen. Met Rush Accelerated train je zwaarder en bovendien kun je op de moeilijke momenten langer door. Zwaarder trainen, langere sets: dit alles om een topresultaat te bereiken. Je spieren worden maximaal belast en je spiervezels krijgen een trigger om te groeien. Zo kweek je in korte tijd vollere spieren.

De nieuwe versie Rush Accelerated is vrij van dmaa en is daardoor geschikt voor topsporters die onderhevig zijn aan een WADA dopingcontrole.

Gebruiksaanwijzing:
Neem 30 minuten voor de training 1 dosering RUSH door 9 gram poeder (3 schepjes) op te lossen in 150 ml water. Wil je er echt hard tegenaan, dan los je 5 schepjes op in 250 ml water. Neem niet meer dan 5 schepjes per 8 uur en niet meer dan 10 schepjes per etmaal.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Olimp kre alkalyn - Olimp

Olimp kre alkalyn - Olimp

€ 22,50
Stacker 4 Ephedra Free

Stacker 4 Ephedra Free

€ 24,90
Ultra Mass - Stacker2

Ultra Mass - Stacker2

€ 39,90
   

Extra informatie

Fabrikant Stacker2