Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Stacker 4 Ephedra Free

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 24,90

* Verplichte velden

€ 24,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

De Stacker 4 formule voldoet aan al uw afslankwensen.

Hoe werkt Stacker 4:
Stacker 4 bevat een optimale mix van ingredienten met een positieve invloed op de vetstofwisseling en zorgt daarnaast ook nog eens dat je je fitter kunt voelen!

Stacker 4 is samengesteld om uw overtollige kilo's snel te verliezen. Tegelijkertijd krijgt u een enorme energyboost waardoor je fit en actief blijft.

Stacker 4 is een van de krachtigste afslankers ooit, een absolute topper.. Met Stacker 4 zal niemand zich slap en lusteloos voelen tijdens het afslanken, waardoor het wel heel eenvoudig wordt om een dieet vol te houden.

Stacker 4 ingrediënten:
- Groene thee
Aangetoond dat de hoeveelheid Triglyceriden in vetcellen vermindert bij het nuttigen van Groene Thee. Het vermoeden is dat door de anti-oxidatieve werking de cellen minder vet opnemen door een verhoogde concentratie SOD enzymen.

- Yerba mate
Energie-opwekker. De gebruiker voelt zich fitter en alerter.

- Guarana
Stimuleert verbranding vetcellen door verhoging adrenaline gehalte in het bloed.

- Capsicum Annuum
Spaanse peper. Dit verlaagt het cholesterolgehalte en verhoogt de thermogenese (onderdeel van stofwisseling).

- Kola nut
Heeft een energieopwekkende werking. Dit komt doordat de Kola noot rijk is aan Cafeïne. Kola noot heeft als bijwerking een vochtafdrijvende werking.

- Ginseng
Verlaagt de cholesterolspiegel. Vermindert bovendien het vermoeidheidsgevoel doordat Ginseng de zuurstofopname in de spieren bevordert, waardoor verzuring langer uitblijft.

- Cafeïne
Naast de stimulering van het hart heeft cafeïne ook effecten op de alertheid en stemming van de gebruiker. Een zwaarder persoon zal meer cafeïne moeten binnenkrijgen om hetzelfde effect te krijgen als iemand met een lager gewicht (dit geld ook voor de overige stoffen). De halveringstijd om Cafeïne af te breken ligt zo rond de drie tot zeven uur. De stofwisseling in het lichaam wordt met ongeveer 10% gestimuleerd, terwijl dit bij vrouwen 20% is.
Bovendien remt cafeïne de eetlust.

Stacker is al jarenlang de beste en meest succesvolle Fatburner in de Europese en Amerikaanse markt. Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals en Stacker heeft in de loop van de jaren een enorme groei doorgemaakt. Zo was Stacker de eerste afslankformule met een hoogwaardige kruidenmix die afslanken op een eenvoudige manier mogelijk maakte.

Door de jaren heen is de kruidenmix, in de capsules van Stacker, steeds verder geoptimaliseerd en zijn er producten ontstaan die perfect aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Op deze manier zijn er versies ontstaan die specifiek geschikt zijn voor diegene die last hebben van eetbuien, voor mensen die erg vet eten en voor sporters die door een verlaagd vetpercentage de spieren beter willen accentueren. Zo heeft elke Stacker zijn eigen kwaliteiten.

Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingredienten.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Gaba - NOW Foods

Gaba - NOW Foods

€ 11,90
L-Arginine

L-Arginine

€ 7,50
L-Ornithine

L-Ornithine

€ 18,90
Maca NOW

Maca NOW

€ 9,90
Tested Zink

Tested Zink

€ 8,90

Extra informatie

Fabrikant Stacker2