Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Testogen-XR

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Availability: In voorraad

€ 47,90

Snel overzicht - Testogen-XR

Testogen-XR is ’s werelds eerste geconcentreerde Testosteron en NO booster die je kan drinken!
Testogen-XR is een revolutionair supplement mede ontwikkelt door Mr. Olympia Ronnie Coleman!

* Verplichte velden

€ 47,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Testogen-XR is ontwikkelt met maar één specifiek doel in gedachten: extreme spiergroei.
Testogen-XR is bedoelt voor diegenen die op zoek zijn naar dat ene product dat ze gaat doen groeien als nooit tevoren.
Testogen-XR is een extreem geconcentreerd product dat je natuurlijke testosteronwaarden laat stijgen naar onnatuurlijke hoogtes.
Daarnaast zorgt Testogen-XR voor een extreme en langdurige stijging van stikstof (NO) in het bloed.
En het beste van allemaal, Testogen-XR dien je slechts 1x per dag in te nemen bij het ontbijt.

Ronnie: ‘Ik werd zelf altijd helemaal gek van al die inname protocollen and handvol pillen, ik wilde het perfecte supplement ontwikkelen voor maximale spiergroei én de inname zo makkelijk te maken dat iedereen het zou kunnen gebruiken! Slechts 1 schepje per dag in de ochtend bij het ontbijt geeft je alles dat je nodig hebt om extreme spiergroei te bereiken’.

Testogen-XR is het perfecte supplement voor diegenen die net als mij altijd op zoek zijn naar extreme spiermassa. Ervaar net als mij de extreme kracht van Testogen-XR en begin vandaag nog met groeien! – Ronnie Coleman

Voordelen van Testogen-XR:

-Extreme verhoging van de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren
-Extreme verhoging van de natuurlijke Testosteron spiegel
-Extreme en langdurige verhoging van de stikstofwaarden
-Extreme verhoging van de eiwitsynthese in de spiercellen
-Extreme verhoging van de trainingsagressie
-Extreem krachtige meervoudige werking
-Slechts 1 schepje per dag bij het ontbijt
-Extreme verhoging van de spiergroei
-Extreme verhoging van het libido
-Extreme krachtverhoging
-Extreem geconcentreerd
-Werkelijk uniek product
-Heerlijke frisse smaak
-Geen aspartaam
-Geen suiker
-Dopingvrij

Hoe werkt Testogen-XR?

Ronnie Coleman heeft samen met zijn team van vooraanstaande onderzoekers het perfecte supplement ontwikkelt voor maximale spiergroei.
Testogen-XR pakt alle facetten aan die nodig zijn om spiermassa te ontwikkelen.
Testosteron is van groot belang voor de eiwitsynthese in de spiercellen, trainingsagressie en kracht.
Doordat Testogen-XR de natuurlijke testosteronspiegel extreem doet stijgen wordt de eiwitsynthese in de spiercellen ook extreem verhoogt.
Door de eiwitsynthese te verhogen wordt je lichaam in staat gesteld om veel sneller en makkelijker spiermassa aan te zetten.
De verhoging van trainingsagressie en kracht zorgen ervoor dat je zwaarder en harder kunt trainen.
Deze verhoging van de trainingsintensiteit zorgen er weer voor dat de groeiprikkel verhoogt wordt.
Testogen-XR verhoogt ook langdurig de stikstofwaarden in het bloed.
Door de langdurige verhoging van de stikstofwaarden stroomt het bloed makkelijker door de aderen en geeft het een zeer krachtige en langdurige pomp.
De verhoging van de stikstofwaarden zorgt er dus voor dat belangrijke voedingsstoffen ontzettend snel en gemakkelijk bij de spieren kunnen komen waardoor deze sneller benut kunnen worden. Ronnie: ‘De meervoudige werking van Testogen-XR is wat het product zo uniek maakt, Testogen-XR werkt doordat het alle facetten in het menselijke lichaam aanpakt die nodig zijn voor extreme spiergroei’.

Minstens zo belangrijk is dat Testogen-XR (net als de andere producten van de Ronnie Coleman Signature Series) geen vulstoffen of onnodige ingrediënten bevat. Testogen-XR bevat de juiste ingrediënten in de maximale dosering voor optimale resultaten. Geen onzin, geen verkoopraat; gewoon top kwaliteit!

Testogen-XR is ’s werelds eerste geconcentreerde Testosteron en NO booster in poedervorm. Doordat Testogen-XR zo krachtig en geconcentreerd is, hoef je slechts 1 maal per dag een overheerlijke shake te drinken. Eindelijk geen handvol pillen meerdere malen per dag naar binnen worstelen!

Wil jij echt extreme spiermassa? Schakel dan over naar Testogen-XR en zet je spiergroei in de hoogste versnelling!

Ingrediënten Testogen-XR

D-Aspartic Acid - is een zeer goed onderzocht middel om de natuurlijke testosteronwaarden extreem te doen stijgen. D-Aspartic acid is volledig biologisch beschikbaar en 100% veilig in gebruik en kent geen bijwerkingen. D-Aspartic acid werkt door middel van cholesterol. Cholesterol is het de basis van waar uit testosteron gevormd wordt in de mitochondria. Cholesterol kan echter pas in de mitochondria opgenomen worden na de koppeling aan een stof genaamd steroidogenic acute regulatory protein (sTAR). sTAR is dus de beperkende factor in de productie van lichaamseigen testosteron. Des te meer sTAR beschikbaar is des te meer testosteron er geproduceerd kan worden. D-Aspartic acid verhoogt de totale hoeveelheid sTAR waardoor je lichaam meer testosteron kan produceren.

Testogen-XR bevat een speciale vorm van D-Aspartic acid die ontzettend goed en snel wordt opgenomen in het menselijke lichaam.

Agmatine - is een metabolisch bijproduct van Arginine. Agmatine doet echter veel meer dan arginine. Agmatine zorgt voor een verhoging van het luteïniserend hormoon (LH) en HGH (groeihormoon). LH heeft invloed op de leydigcellen in de teelballen. Een verhoging van het LH zorgt direct voor een verhoogde testosteron productie in de leydigcelllen. Ook verhoogt agmatine de insuline productie waardoor voedsel en voedingsstoffen beter worden opgenomen en je dus nog sneller spiermassa aanzet!

L-Carnitine Tartrate - verhoogt het aantal androgeenreceptoren in het menselijke lichaam. De verhoging van het aantal androgeenreceptoren zorgt ervoor dat testosteron beter benut kan worden in de spiercellen. Meer testosteron in de spiercel zorgt voor meer spiergroei. Naast deze ontzettend sterke anabole werking heeft L-Carnitine Tartrate nog een andere sterke anabole/anti-katabole werking. L-Carnitine Tartrate zorgt er namelijk voor dat je ontzettend snel hersteld na een zware training waardoor het aanzetten van spiermassa nog makkelijker wordt!

Groene thee extract EGCG - is een ontzettend sterke anti-oxidant. EGCG helpt je lichaam gezond en fit te blijven zodat je maximaal kunt presteren in de sportschool. Daarnaast zorgt EGCG ervoor dat je minder snel vet aanzet en je vetcellen minder snel groeien. EGCG helpt je dus dat droge gespierde uiterlijke te realiseren.

Taurine - speelt een zeer belangrijke rol bij de aanmaak van testosteron door de testes blijkt uit recent onderzoek. Taurine vermenigvuldigt het aantal receptoren voor LH en FSH op de hormoonproducerende cellen van de testes. De toevoeging van Taurine aan Testogen-XR zorgt ervoor dat de verhoogde LH productie ook daadwerkelijk benut kan worden.

Epimedium grandiflorum extract - een uniek extract van epimedium grandiflorum. Dit uniek extract stimuleert niet alleen de totale testosteronproductie, het zorgt er ook voor dat meer testosteron wordt ‘vrijgemaakt’. Testosteron komt op twee manieren voor in het menselijke lichaam, vrij en gebonden. Ongeveer 98% van alle testosteron is gebonden testosteron, slechts 2% is vrij. Alleen vrij testosteron is interessant voor het opbouwen van spiermassa. Meer vrij testosteron betekent dus meer bruikbaar testosteron en dus meer spiermassa.

Brandnetelextract - nog een extract dat ervoor zorgt dat er meer vrij testosteron in het lichaam komt. Brandnetelextract en Epimedium grandiflorum extract werken synergetisch aan elkaar en zorgen ervoor dat SHBG flink verlaagt wordt waardoor je maximaal gebruik kan maken van vrij testosteron om maximale spiermassa aan te zetten.

Astragin - is een extreem krachtig ingrediënt met een fantastische werking! Astragin verdubbelt namelijk de werking van de andere ingrediënten in Testogen-XR. Werkelijk alles werkt beters dankzij Astragin waardoor je nog sneller resultaat zult boeken. Astragin is een gepatenteerd Ginseng extract dat in specifieke hoeveelheden extreem krachtig is en direct werkt.

Calcium D-Glucarate - zorgt voor ook voor een verlaging van het SHBG en dus een verhoging van het vrije testosteron. Ook verhoogt Calcium D-Glucarate de totale testosteron waarden in het menselijke lichaam.

Vitis Vinifera - is een extract gewonnen uit druiven en zorgt ervoor dat er minder testosteron wordt omgezet in oestrogeen. Dankzij Vitis Vinifera blijft er dus constant meer spieropbouwend testosteron aanwezig in je lichaam. Omdat er minder testosteron wordt omgezet in oestrogeen gaat je lichaam ook nog eens meer testosteron aanmaken. Deze dubbele werking maakt dit extract zo extreem krachtig.

Voor wie is Testogen-XR geschikt?

Testogen-XR is geschikt voor mensen die, net als Ronnie Coleman zelf, constant op zoek zijn naar extreme spiermassa. Testogen-XR is bedoelt voor serieuze, zwaar trainende atleten en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.

Gebruik:

Testogen-XR is een ontzettend sterk geconcentreerd supplement. Neem slechts 1 schepje Testogen-XR en mix dit in een glas water. Neem Testogen-XR elke ochtend bij het ontbijt.

Indien je Testogen-XR niet combineert met Myo-Blitz of een andere pre-workout, neem je Testogen-XR het beste 30-45minuten voor de training en niet bij het ontbijt.

Werking:

Testogen-XR is een werkelijk uniek product dat zich daarom niet laat vergelijken met andere producten qua werking. Testogen-XR werkt vanaf de eerste dosering en zal steeds sterker gaan worden. Dit kun je verwachten:

Week 1: vanaf de eerste dosering zul je al voelen dat je de hele dag een “’VOL” gevoel in je spieren hebt. Je training gaat lekker en de pomp is super

Week 2: Testogen-XR begint aan kracht toe te nemen. Je hebt een pomp die langer aan houd en zelfs een dag kan duren. Je ziet er zwaarder uit in de spiegel; voller en dikker gespierd.

Week 3: De werking begint nu op volle toeren te komen. De pomp die je van de training hebt blijft continue bij je. Je gaat opgepompt naar bed en staat gewoon zo weer op. Je hebt een duidelijk toename van je hormoonspiegels. Je voelt je goed, zelfverzekerd en bent optimaal gemotiveerd. Je trainingen worden echt makkelijker

Week 4: Waanzinnig is het woord dat de meeste gebruikers de 4e week omschrijven. Je bent vol, hard, zichtbaar gespierder, hebt meer libido en zwaarder. Trainen is een eitje en je ziet er waanzinnig uit in de spiegel. Er is zichtbaar meer spiermassa op je lijf; zorg daarom dat je extra eet om de verdere spiergroei te stimuleren. Testogen-XR heeft alle processen in het lichaam omhoog geschroefd; maak daar gebruik van!

Sensacool™ Smaak

Veel producten beweren vaak een “overheerlijke smaak” te bevatten. Na 1 slok weet je al dat van die bewering helemaal niets klopt. Ronnie wilde een product waar je niet alleen naar uit kijkt om het te drinken keer op keer, het moest ook verfrissend zijn omdat Ronnie gek op kauwgom is! Daarom werd de smaak van Testogen-XR ontwikkeld in samenwerking met ‘;s werelds grootste kauwgom fabrikant. Testogen-XR bevat de unieke smaaktechnologie SensaCool™. Deze unieke smaaktechnologie geeft je na het drinken van Testogen-XR een heerlijk verfrissend gevoel waardoor Testogen-XR een werkelijk unieke smaak heeft die op geen enkel ander product lijkt!

Combinaties:

Voor extreme spiermassa combineer je Testogen-XR met de andere producten van RCSS: Myo-Blitz en Resurrect P.M. Myo-Blitz laat je knallen tijdens elke training, Testogen-XR stelt je lichaam in staat om maximaal te groeien en Resurrect P.M. stelt je lichaam in staat om tot rust te komen en te herstellen, de perfecte combinatie!

Veel gestelde vragen:

V) Bevat Testogen-XR anabolica?
A) Nee, Testogen-XR heeft een heftige werking en is extreem effectief maar bevat geen anabolica. Testogen-XR is 100% natuurlijk en veilig in gebruik.

V) Ik heb slechte ervaringen met Testosteron Boosters; waarom is Testogen-XR wel goed?
A) Testogen-XR is wel en goed product om een aantal redenen. De belangrijkste waarschijnlijk is dat het de juiste ingrediënten in de juiste dosering bevat. Testogen-XR bevat niet “een beetje van alles” maar juiste een maximale hoeveelheid van dat wat echt werkt en wetenschappelijk bewezen is. Na een aantal dagen zul je zeker ervaren dat Testogen-XR werkt; en hoe!

V) Is Testogen-XR een veilig product zonder bijwerkingen?
A) Ja, Testogen-XR is 100% veilig in gebruik en kent geen negatieve bijwerkingen.

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Endo-Stim

Endo-Stim

€ 49,50
Insu-Stim

Insu-Stim

€ 45,90
Build HD

Build HD

€ 39,90
Testo-Sting

Testo-Sting

€ 47,95
Ressurect-PM

Ressurect-PM

€ 39,90

Extra informatie

Fabrikant N/B