Welkom op de website van OnlineSportvoeding.eu

Doorzoek site

Masstech

Schrijf de eerste review van dit product

Fabrikant

Status: In voorraad

€ 49,90

* Verplichte velden

€ 49,90

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Het ideale profiel van macronutriënten in Mass-Tech is perfect voor bodybuilders en andere atleten die graag spiermassa en kracht willen opbouwen zonder in vetpercentage omhoog te gaan. Mass-Tech voorziet je van 2000 calorieën per dag wanneer je het twee keer per dag met magere melk neemt.

Het geeft je 45 gr hoge kwaliteit proteïne om je spierherstel en spiergroei te bevorderen en meer kracht te ontwikkelen. In een onderzoek is zelfs naar voren gekomen dat het proteïne bestanddeel dat in 1 portie MASS-TECH zit de proteïnesynthese met gemiddeld 68% verhoogt! Mass-Tech bevat tevens 150 gr energieleverende koolhydraten, bevat weinig suikers en bevat 5 gr vezels per portie! We hebben ook ondersteunende ingrediënten toegevoegd, waaronder de speciale formule MASS-PRO™ om je groei een boost te geven.

Geen enkel ander weight gain product bevat deze combinatie van ingrediënten!

Mass-Tech maakt het makkelijker om extra calorieën aan je dagelijkse voedingsprogramma toe te voegen, wat belangrijk is als je kwaliteitsmassa wilt winnen. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is zeker anders dan elk ander weight gain product dat je ooit hebt geprobeerd!

Nog iets geweldigs is de fantastische smaak van MASS-TECH. Bij MuscleTech weten we dat smaak ook erg belangrijk is. Daarom hebben we Mass-Tech extra lekker gemaakt! Het smaakt zo fantastisch dat je denkt een romige melkshake te drinken. Het enige doel van MASS-TECH is om je te helpen een geweldige portie MASSA aan te zetten.

Mass-Tech is de ultieme weight gain formule!
Voeg het toe aan je voedings- en trainingsprogramma en je bent zeker weten op weg naar een imponerend massaal fysiek. Laten we eerlijk zijn, massa rules! Niets is kenmerkender voor een bodybuilder dan een massaal frame compleet met brede schouders, grote armen, een gespierde borst en rug plus een paar boomstammen van benen. Bodybuilders en serieus trainende mensen zijn altijd op zoek naar een supplement dat ze helpt om imponerende massa te winnen. Of je nu vastzit in een frustrerend groeiplateau of gewoon moeite hebt met massa te winnen, je hebt nu hulp gevonden om over dat punt heen te stappen. Het heet Mass-Tech™!

Mass-Tech™ is een superieure massa opbouwer die wanneer aanvullend gebruikt op een intensieve training en een hoogcalorisch dieet, geweldige spiergroei ondersteunt.

Aanbevolen gebruik
Meng 5 maatscheppen (1 dosering) met 470 - 530 ml van uw favoriete drank. Mix in een blender en shake gedurende 30 seconden. Neem dagelijks 1 tot 2 MASS-TECH shakes tussen de maaltijden door of/en na uw training. (afhankelijk hoeveel massa u wilt aankomen).


Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Anavite

Anavite

€ 39,90
       

Extra informatie

Fabrikant N/B